Câți bani a scos din buzunar prima-doamnă pentru ținutele purtate în Germania? Carmen Iohannis a dat din nou lecții de eleganță

Carmen Iohannis surprinde din nou prin eleganță și rafinament. De pildă, zilele acestea, a mers cu șeful statului, Klaus Iohannis la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare”, la Magdeburg, în Germania, unde Prima Doamnă a fost în centrul atenției cu ținutele sale, de o croială aparte.

Carmen Iohannis, îmbrăcată în ținute modeste și rafinate
Prima Doamnă a atras toate privirile pe 14 octombrie, atunci când a mers cu Klaus Iohannis la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare”, la Magdeburg, în Germania. Aici, șeful statului a primit distincţia pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”, iar Carmen Iohannis a schimbat mai multe ținute.

Prima Doamnă a ales să poarte două ținute cu ocazia acestui eveniment. Una de zi, și una de seară. Pe timpul zilei s-a îmbrăcat într-un compleu alb, format din rochie şi pardesiu, realizat din brocart italian şi căptuşit cu mătase. O ţinută semnată de designerul vestimentar ieşean Andreea Tincu, pe care soţia preşedintelui a accesorizat-o cu deja preferaţii săi pantofi escarpin roz şi geantă în aceeaşi nuanţă, informează okmagazine.ro.

Care a fost prețul rochiilor
Fiecare rochie a costat peste 1200 lei, iar pardesiul 1000 de lei.

”Preţul acestor creaţii este de 1250 de lei pentru fiecare rochie, dar şi 1000 de lei pentru pardesiul cu o croială unică. Ambele piese vestimentare purtate şi de Carmen Iohannis pot fi achiziţionate de către oricine, fiind disponibile şi pe site-ul oficial”, a precizat Andreea Tincu pentru fanatik.ro.